Actueel nieuws

Logopediepraktijk in CBS De Triangel

Emmeloord – Logopediepraktijk Ria van der Kooij is sinds kort ook gevestigd in CBS De Triangel in Emmeloord-West.

De praktijk van Ria is sinds 2000 gevestigd in één van de hofjes in de Egeïschestraat in de stad en verhuisd in zijn geheel naar CBS De Triangel. De locatie in de school is een uitbreiding van de activiteiten die mogelijk is met de komst van logopediste Erica Palland, die werkzaam is in de praktijk aan de Reijdersant 17. Op kleine schaal, maar met groot plezier werkt Ria er zelf ook.

 

Erica: ‘Ik ben blij deel uit te maken van deze praktijk en het team met Ria van der Kooij en Wendy Mooiweer’.  In februari opende Ria van der Kooij een behandellocatie in medisch centrum De Houttuinen in Emmeloord, waar Wendy actief is als logopediste.

Bron: De Noordoostpolder (2-11-2021)

Logopedie Ria van der Kooij ook in De Houttuinen

Op deze locatie zwaait Wendy Mooiweer de scepter. Ze is er 4 dagen per week werkzaam als allround logopedist. Haar werk doet zij vanuit een mooie nieuw ingerichte ruime behandelkamer. Zij geeft behandelingen aan zowel kinderen als volwassenen. Indien nodig wordt er samengewerkt en overlegd met andere paramedische hulpverleners, tandartsen, orthodontisten en onderwijskrachten.

Ria van der Kooij – ten Napel blijft werken vanuit de locatie aan de Egeïschestraat in Emmeloord-West. Na een periode van arbeidsongeschiktheid vanwege borstkanker is zij nu op kleine schaal aan het werk. In deze tijd met corona-maatregelen mogen logopedisten hun werk wel blijven uitvoeren. Is het echter niet mogelijk om fysiek aanwezig te zijn dan kunnen behandelingen worden gevolgd via beeldbellen.

Bron: De Noordoostpolder (05-02-2021)